Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

SomTabs

SomTabs voor SomnoMed®-producten SomnoDent®, SomnoBrux® en SomnoSnore®

De SomTabs reinigingstabletten zijn speciaal ontwikkeld voor de SomnoMed MRA snurkbeugel. De SomTabs tabletten zorgen ervoor dat de SomnoMed MRA in goede conditie blijft, maar ook niet onbelangrijk, dat de garantie ervan niet vervalt. 

SomTabs voor reiniging van orale apparaten

Ook wanneer u gebruik maakt van andere orale apparaten heeft u de tabletten van SomTabs nodig. Uw tandheelkundige voorziening (hieronder verstaan wij snurkbeugels, apneubeugels, splinten, spalken, ortho beugels, (ijs) hockey bitjes, rugby bitjes, (kick) box bitjes, gebitsprothesen, kunstgebitten, frameprothesen of plaatjes) dient regelmatig grondig gereinigd te worden.  Dit om te voorkomen dat bacteriën zich ophopen. De reinigingstabletten voorkomen tevens aanslag, verkleuring, vlekken en zwarte randen. Ze reinigen eenvoudig op de meest moeilijk te bereiken plekjes.

Hoe belangrijk is het gebruik van SomTabs?

Wanneer u waarde hecht aan de duurzaamheid van de tandheelkundige voorziening dan is het enorm belangrijk SomTabs te gebruiken voor de reiniging ervan. SomTabs reinigingstabletten verwijderen tandsteen, geurtjes en een onfrisse smaak. Ze zorgen er tevens voor dat bacteriën die zich gedurende het dragen van uw tandheelkundige voorziening verzamelen weer verwijderd worden en u deze de volgende dag niet weer in uw mond plaatst. 

Milde maar effectieve reinigingstabletten

Ondanks de hoge effectiviteit van de SomTabs tabletten kunt u ervan verzekerd zijn dat ze veilig en mild zijn. De SomTabs tabletten zijn het eerste en enige schoonmaaktablet dat geen natriumperboraat bevat omdat het kan leiden tot blijvende schade. Let er wel op dat u het tablet niet rechtstreeks in de mond plaatst.

Hoe gebruik ik de SomTabs tabletten? 

In geval van gebruik bij een SomnoMed MRA reinigt u ’s morgens na het uitnemen van de MRA allereerst uw snurkbeugel. Vervolgens lost u een tablet op in warm water van circa 35° en plaatst u uw snurkbeugel in het water. Let erop dat de beugel geheel ondergedompeld is in het water. Na circa 15 minuten haalt u uw orale apparaat uit het water en poetst u deze grondig met een tandenborstel onder koud, stromend water. Droog het apparaat vervolgens grondig af met een schone handdoek. 

SomTabs eenvoudig een keer uitproberen

Wij begrijpen dat u zich wellicht niet meteen toe wilt leggen op een grote verpakking reinigingstabletten voor enkele maanden, dus wij bieden u de mogelijkheid een testverpakking van slechts 60 tabletten te bestellen. Hiermee kunt u twee maanden lang de tabletten proberen. Bent u een trouwe SomTabs gebruiker, dan bieden wij een extra voordelige verpakking van maar liefst 360 tabletten die ook nog eens gratis door ons verzonden wordt! 

SomTabs bestellen bij Beugelreiniging.nl

Niet alleen bestelt u uw SomTabs producten voordelig bij Beugelreiniging.be, ook profiteert ook van onze snelle levering, eenvoudige betaalproces en vakkundige klantenservice voor al uw andere mondverzorgingsproducten

Daarom kiezen onze klanten voor Beugelreiniging.be

Verzending

 Gratis verzending bij bestellingen boven de €30,-

Betalen

Veilig betalen met MisterCash, Kredietkaart of PayPal. 

Levering

Levering binnen 2-4 werkdagen, maar vaak sneller.

Retour

Binnen 60 dagen kunt u een artikel gratis ruilen of retourneren.

Klantenservice

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar